28 Forum poslovanja nekretninama

Autor:
Objavljeno:
4/10/2024
Autor:
Crazilla internet oglasnik
Objavljeno:
4/10/2024

28. Forum poslovanja nekretninama

U organizaciji Udruženja poslovanja nekretninama Hrvatske gospodarske komore, održat će se 28. Forum poslovanja nekretninama.

Crozilla-26-forum-nekretninama
Ovogodišnji jesenski Forum poslovanja nekretninama, kojem će prisustvovati i Crozilla.com, biti će održan 17. studenoga 2017. u hotelu Antunović u Zagrebu.
Forum poslovanja nekretninama središnji je događaj industrije poslovanja nekretninama čija je svrha educirati i dodatno upoznati članice Komore, kao i sve druge stručnjake i institucije sa novostima u toj branši kao i u važećoj zakonskoj regulativi.

„S obzirom na mnoge promjene u zakonskom okviru koji utječe na poslovanje posrednika, na Forumu je važno upoznati se s novostima u Zakonu o gradnji, Zakonu o prostornom uređenju te planovima Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u sljedećoj godini, provedbom Zakona o posredovanju u prometu nekretnina, aktualnostima u oporezivanju nekretnina, određivanju pomorskog dobra, pravnim okvirom obavljanja djelatnosti posrednika u prometu nekretnina u EU, nadzorom nad posrednicima u prometu nekretnina, zaštitom osobnih podataka. Kao i uvijek, sudionici će se educirati o mjerama za sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma, što je i zakonska obveza, a gost iz Poljske predstavit će trendove na tržištu nekretnina u Poljskoj.“-navode u HGK.

objavljeno 15.11.2017 godine

Podijeli članak