Kupnja stana u samo 15 koraka

Autor:
Diana Perger
Objavljeno:
2/10/2024
Autor:
Jutarnji list prilog Nekretnine
Objavljeno:
2/10/2024

Kupnja novog stana velika je radost. Kako bismo vam uštedjeli vrijeme i živce, Jutarnji list je u suradnji s Dianom Perger, direktoricom agencije Euro-interijeri, pripremio 15 koraka koji vas čekaju do useljenja u stan, a sve, naravno, počinje odlukom o kupnji konkretnog stana. Kupnja novog stana velika je radost, no brojni odlasci u banku, čekanje na odobravanje kredita, odlazak u gruntovnicu, čekanje u beskrajnim, često krivim redovima, te nerijetko nerješavanje problema jer ste, primjerice, zaboravili kupiti biljege ili ovjeriti kupoprodajni ugovor vrlo brzo može prostati prava noćna mora.

Na kojoj adresi i s kojim sve papirima to treba obaviti te, naposljetku, kako to sve uskladiti s radnim vremenom državnih tvrtki, koje nerijetko kolidiraju s radnim vremenom većine ljudi, pitanja su s kojima se susreću brojni kupci stana koji su u tu avanturu odlučili ući sami, bez agencije koja u pravilu sve te poslove obavlja umjesto kupca.

Kako bismo vam uštedjeli vrijeme i živce, Jutarnji list je u suradnji s Dianom Perger, direktoricom agencije Euro-interijeri, pripremio 15 koraka koji vas čekaju do useljenja u stan, a sve, naravno, počinje odlukom o kupnji konkretnog stana.

objavljeno 05.01.2009 godine

Podijeli članak