Prodaja stanova u Zagrebu

Autor:
Diana Perger
Objavljeno:
7/10/2024
Autor:
Objavljeno:
7/10/2024

PRODAJETE STAN U ZAGREBU I NE ŽELITE BITI SAMO BROJ U NEČIJOJ PONUDI

Često od klijenata čujemo pritužbe na rad agencija za nekretnine, ponekad neopravdane, a ponekad morat ćemo priznati, . . . opravdane.

U ovom blogu izdvojila bi jednu situaciju koja izuzetno frustrira prodavatelje nekretnina i za koju smatramo da je opravdana, a to je dragi kolege (da. . .obraćam se kolegama) kada nam klijent povjeri svoju nekretninu u prodaju, ne smije se dogoditi da istog klijenta redovito ne informirate kakav je interes za prodaju nekretnine, koliko je potencijalnih kupaca istu pogledalo, kakva je reakcija tržišta. Naša je dužnost, a to nam nalaže i poslovna etika, njegovati svakog klijenta i sa povećanom pažnjom, kakvu zaslužuju poslovi velike vrijednosti, pristupiti nekretnini.

27 godina poslovanja na tržištu nekretnina daje mi za pravo educirati mlađe kolege, ali usuditi ću se educirati i prodavatelje nekretnina.

Dakle, dragi prodavatelji, uz sve već spomenute kriterije na koje morate obratiti pažnju kod odabira Vašeg agenta za nekretnine kao što su legalnost, stručnost, iskustvo, reference, bitno je tražiti da Vam predstavi strategiju prodaje. Bitno je čuti kako on ili ona “vidi” Vašu nekretninu. Zašto misli da je baš on ili ona prava osoba koja će Vas znati zastupati na pravi način.

Tek u takvom izlaganju možete osjetiti “kemiju” i tek tada možete procijeniti ima li taj agent za nekretnine kapaciteta “iznijeti” Vašu nekretninu kroz cijeli postupak kupoprodaje.

Osobni pristup svakom novom klijentu i personalizirana strategija prodaje pristupje na kojem mi u agenciji inzistiramo.

Ne želimo brojeve, želimo klijente sa imenom i prezimenom i nekretnine o kojima znamo sve.

Ako ne znamo. . . pitamo, ako ne zna vlasnik stana. . .mi saznamo, ako nedostaje dokumenat. . . mi ga pribavimo, ako je problem. . . mi ga riješimo.

Prodajete stan u Zagrebu. . . sviđa Vam se pristup? Dođite nas upoznati, kod nas niste i nikada nećete biti samo broj.

Prodaja stanova u Zagrebu naš je posao!

objavljeno 12.07.2024 godine

Podijeli članak