Stanovi Bundek-Središće novogradnja na posebnoj lokaciji - PRODANO

Autor:
Diana Perger
Objavljeno:
3/10/2024
Autor:
Objavljeno:
3/10/2024

Krenula je prodaja stanova i poslovnih prostora na lokaciji Bundek-Središće.

O LOKACIJI: Jedna od najatraktivnijih lokacija u gradu Zagrebu. . . spoj kulture, umjetnosti, prirode i urbanog života, sve je to lokacija BUNDEK-SREDIŠĆE. Jezero Bundek je u neraskidivoj vezi sa naseljem Središće,a sa svojim uređenim šetnicama, parkovima i pregršt zelenih površina svojim budućim stanovnicima nudi oazu prirodnog bogadstva usred gradske džungle.
Lokacija BUNDEK-SREDIŠĆE je zasigurno pun pogodak za urbanog stanovnika jedne metropole. Jezero Bundek je obnovljeno i preuređeno 2005. godine te je preuzelo status najlijepšeg Zagrebačkog parka a u naselju Središće i njegovoj neposrednoj okolici se nalaze svi sadržaji koji su potrebni za ugodno i bezbrižno stanovanje od škole, vrtića, ambulante, sportskih centara, trgovačkog centra, tramvaja, muzeja suvremene umjetnosti i naravno šetnice na Bundeku.

O OBJEKTU:  Stambeno-poslovna zgrada je omeđena ulicama Bundek i Brune Bušića, sa pogledom na jezero Bundek i na katedralu sa sjeverne strane te na zelene površine sa zapadne i istocne strane.
Katnost objekta je 1 podzemna i 6 nadzemnih etaža. U podrumu se nalaze garažna parkirna mjesta, garaže, toplinska podstanica i spremišta stanara, u prizemlju se nalaze 3 poslovna prostora a na katovima 32 stana ukupne površine od 50 m2 do velicanstvenih prostranih penthousea 140m2. Ulazi u prostore zgrade su štićeni rampom kao i ulazi u sam objekat video kamerama.

PONUDU SLOBODNIH STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA POGLEDAJTE NA NAŠOJ WEB STRANICI.

objavljeno 25.04.2012 godine

Podijeli članak